La Hora Fria

"La hora fría", d'Elio Quiroga.

Un gran error no llegir les crítiques abans d'anar-la a veure, de veritat. Només entrar vam sentir a l'acomodador que comentava amb la noia del bar… "això hauria d'estar prohibit"… Quanta raó. Quina pel·lícula més cutre!! L'argument, patètic. Els efectes especials… millor no en parlem. De veritat. Es veu que el dia de la presentació (la setmana passada), hi havia 300 persones a la sala i van comentar que a l'acabar la peli hi hauria una xerrada amb el director i el productor. Doncs es van quedar sols a la sala amb el micro al davant! Ningú va tenir el valor de quedar-se!

Ahir ho dèiem, és una llàstima que es facin pel·lícules així perquè fan que el cine espanyol baixi de categoria, I MOLT! Clar, després es generalitzen tòpics… I no m'estranya veient coses com aquesta!

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

La Hora Fria

"La hora fría", d'Elio Quiroga.

Un gran error no llegir les crítiques abans d'anar-la a veure, de veritat. Només entrar vam sentir a l'acomodador que comentava amb la noia del bar… "això hauria d'estar prohibit"… Quanta raó. Quina pel·lícula més cutre!! L'argument, patètic. Els efectes especials… millor no en parlem. De veritat. Es veu que el dia de la presentació (la setmana passada), hi havia 300 persones a la sala i van comentar que a l'acabar la peli hi hauria una xerrada amb el director i el productor. Doncs es van quedar sols a la sala amb el micro al davant! Ningú va tenir el valor de quedar-se!

Ahir ho dèiem, és una llàstima que es facin pel·lícules així perquè fan que el cine espanyol baixi de categoria, I MOLT! Clar, després es generalitzen tòpics… I no m'estranya veient coses com aquesta!

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 comentaris a l'entrada: La Hora Fria

 1. remoreig diu:

  Osti quina vergonya que et quedis sol a la xerrada de la teva pel.li…pobre nano!

 2. Doncs gràcies per la recomanació, jejeje.
  La setmana passada vaig veure Wolf Creek i també dolentísima!!!!!!!
  No serà perque no hi ha històries per a explicar amb una mica de qualitat, no cal tenir un pressupost estratosfèric…
  El cinema ja no és el que era… snif snif. Ara qualsevol xorrada ven i tant els hi fa als que volem anar a veure el setè art.

 3. wink diu:

  Merci per avisar! no hi aniré pas!

 4. DooMMasteR diu:

  XDDD És que només veient la foto… 😛

Els comentaris estan tancats.